Logo Printen Logo RSS logo facebook

Professionele congres- en vergaderinfrastructuur

Professionele congres- en vergaderinfrastructuur

De grote conferentiezaal biedt plaats aan 100 personen. Op het podium bevindt zich een sprekerstafel met drie vaste microfoons en een scherm. Er kunnen eveneens twee vertaalcabines gehuurd worden. Op aanvraag kunnen we ook twee draadloze microfoons en een extra projectiescherm ter beschikking stellen. Voor de andere vergaderzalen kunt u, eveneens op aanvraag, projectiemateriaal huren.
In het hele gebouw is WIFI gratis voorhanden. Het Congrescentrum Amazone is vlot toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit (behalve voor sommige afmetingen van elektrische rolstoelen. We adviseren u contact op te nemen met het onthaal van Amazone.).

Democratische prijzen voor non-profitorganisaties, vrouwenverenigingen en vrouwen netwerk

Non-profitorganisaties en overheidsinstanties kunnen tegen zeer zachte prijzen beroep doen op onze congres- en vergaderinfrastructuur en bijhorende catering. Bijzondere kortingen worden onder bepaalde voorwaarden toegestaan. Als resource centrum van de vrouwenbeweging biedt Amazone extra voordelige tarieven aan vrouwenverenigingen.

Het congrescentrum van Amazone opent ook haar deuren voor vrouwennetwerken uit de privésector.

Door het gebruik van onze infrastructuur en cateringdiensten ondersteunt u de werking van Amazone en ons sociaal en duurzaam project. In het sociaal restaurant van Amazone krijgen personen uit kansengroepen opnieuw een toekomst. Als gecertificeerde ecodynamische onderneming draagt Amazone bovendien actief bij aan een groene een duurzame samenleving.

Een centrale en toegankelijke ligging in hartje Brussel

Ons stijlvol pand is gelegen in de Middaglijnstraat in Sint-Joost-ten-Node, tussen de metrostations Madou en Kruidtuin en vlakbij de Brusselse Kleine Ring. We hebben een ondergrondse parking, bereikbaar via de Uniestraat.

Praktische info

* Middaglijnstraat 10, 1210 Brussel
* +32 2 229 38 00
* congres@amazone.be

PNG JPEG
Klik om te vergroten


Participatieve culinaire workshops

Op zoek naar een uniek concept voor een teambuildingsessie, een verjaardagsfeestje of een andere groepsactiviteit? Amazone verwelkomt u in haar keuken en restaurant voor een nooit eerder geproefde culinaire ervaring. Onze gloednieuwe formule voor duurzame kookworkshops wakkert uw zintuigen aan en voert uw gezelschap mee naar de wereld van de duurzame keuken, verrijkt met kruidige aroma’s en pure smaken. Onder het toeziend oog van culinaire experts leert u nieuwe recepten en experimenteert u met verse kruiden en seizoensgroenten.

PARTICIPATIEVE WORKSHOP DUURZAAM KOKEN

  • Reservatie: via events@amazone.be - 02 229 38 93
  • Dag: Woensdag- of vrijdagavond vanaf 18u30 (2 weken op voorhand reserveren | volgens beschikbaarheid van onze culinaire experts)
  • Prijs: € 600: vast bedrag tot 8 personen | € 85 per persoon extra vanaf 10 personen(dranken inbegrepen) _
    Verleg uw grenzen en prikkel uw smaakpapillen

Word mailboxbewoner bij Amazone

Word mailboxbewoner bij Amazone

Kalender

«  Augustus 2017 »
M D W D V Z Z
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3