Logo Printen Logo RSS logo facebook

Deadline: 15 december 2017: Ons zoekt vrouwelijk toptalent van het platteland

Deadline: 15 december 2017: Ons zoekt vrouwelijk toptalent van het platteland

Een prijs voor vrouwelijk toptalent

Ons gaat voor de vierde keer op zoek naar vrouwelijk talent. Toon Ons jouw talent en maak kans op € 2.000! Schrijf jezelf of één van je vriendinnen in voor 15 december 2017. Ons, Vlaamse overheid, Cera en de provincie Limburg reiken elk een prijs van € 2.000 uit aan een toptalent.

Waarom deelnemen aan deze prijs?

Passie en talent, 100 jaar reeds heeft KVLV, Vrouwen met vaart vrouwen op het platteland samengebracht, aangemoedigd, uitgedaagd en gevormd. Deze duizenden vrouwen hebben over vele generaties heen een eigen stempel gedrukt op het dagelijkse leven in Vlaanderen. Onze omgeving en het milieu, onze eet- en wooncultuur, onze zorg voor mens en dier, … deze authentieke waarden hebben hun wortels op het platteland en worden waargemaakt en uitgedragen door vele onzichtbare vrouwen! Ons is daar het beste bewijs van!

Dankzij de motor en de inzet van vrouwen groeide deze organisatie uit tot een netwerk van organisaties waar meer dan 200.000 vrouwen fan van zijn! Een netwerk waar zorgen voor mekaar de normaalste zaak is. De Vlaamse overheid, Cera, de provincie Limburg en Ons roepen daarom vrouwen, die gepassioneerd en innovatief de leefbaarheid van ons platteland verhogen, op om deel te nemen aan deze wedstrijd. Met de ‘Prijs voor vrouwelijk talent op het platteland’ maken de Vlaamse overheid, Cera, de provincie Limburg samen met Ons dit talent zichtbaar .

Wil je jezelf of iemand anders nomineren?

Vul dan onderstaand formulier in via deze webpagina of via dit formulier en we nemen contact met je op!

Meer informatie?

Bezoek voor meer informatie de website talentophetplatteland.be/.