Logo Printen Logo RSS logo facebook

Vacature - Adjunct directeur/directrice vzw Amazone

Vacature - Adjunct directeur/directrice vzw Amazone

Amazone is het Kruispunt Gendergelijkheid, een vzw die vrouwenverenigingen en groepen ondersteunt die werken aan gelijkheid van vrouwen en mannen.

Met een team van een 15-tal medewerkers biedt Amazone als ontmoetingscentrum, congrescentrum en informatiecentrum een ruime waaier van diensten aan: huisvesting en ICT infrastructuur voor vrouwenverenigingen; een congrescentrum en vergaderzalen met restaurant; samenwerking in nationale en internationale projecten; een hoofdzakelijk virtuele collectie van documenten en actualiteit inzake gelijke kansenbeleid V/M.

De adjunct directeur/directrice rapporteert aan de directrice. Hij/zij ondersteunt de directrice in de algemene leiding van het centrum en staat mee in voor de ontwikkeling, opvolging en realisatie van een visie en strategie voor de werking en de verdere ontwikkeling van Amazone als ondersteuningsstructuur. Hij/zij wordt in het bijzonder belast met de volgende functiegebieden:

-  ondersteunen van de directrice bij de strategische planning voor de realisatie van de statutaire opdrachten van het centrum, in het bijzonder de opdracht van Amazone als ontmoeting- en congrescentrum;
-  het ontwikkelen en leiden van specifieke projecten en initiatieven die bijdragen aan de ontwikkeling van Amazone als ontmoeting- en congrescentrum;
-  het ontwikkelen en onderhouden van een effectieve communicatie en netwerking met interne en externe klanten en stakeholders – op regionaal, federaal en internationaal niveau - met het oog op synergie en samenwerking in functie van de doelstellingen;
-  het voorbereiden, uitvoeren en bewaken van het zakelijke en financiële beleid van de organisatie om met de beschikbare middelen een efficiënte uitvoering van meerjaren- en werkplannen te realiseren, in samenwerking met de boekhouding;
-  het opstellen, uitvoeren en bewaken van de interne processen en procedures inclusief de kwaliteitszorg;
-  coaching gericht sturing geven aan de medewerkers en opvolgen van het personeelsbeleid in samenwerking met de personeelsverantwoordelijke.

Wij zoeken een adjunct directeur/directrice met organisatietalent, financiële en HRM ervaring, vlot in de omgang, efficiënt en flexibel, die problemen kan oplossen en die zowel mondeling als schriftelijk vlot en correct communiceert. Voor deze gevarieerde functie zoeken wij een perfect tweetalige kandidaat (NL/FR) met een universitair diploma of een gelijkwaardige ervaring en een goede kennis van het Engels.

Voeling met de vrouwenbewegingen en het feminisme in België en kennis van de institutionele context op het gebied van gelijkheid V/M zijn pluspunten. Ervaring in het (bege)leiden van projecten in de horeca en/of sociale tewerkstelling is goed meegenomen. De kandidaat getuigt van respect voor diversiteit, is ondernemend en klantgericht, heeft commerciële voeling en managementvaardigheden.

Wij bieden een contract voor onbepaalde duur en een flexibel uurrooster in een boeiende werkomgeving.

Sollicitatiebrief met motivatie en CV sturen naar i.haest@amazone.be ten laatste tegen 6 november 2017.

Amazone vzw Middaglijnstraat 10 – 1210 Brussel Tel 02 229 38 00 - www.amazone.be