Logo Printen Logo RSS logo facebook

Gevonden artikels (6)

Deadline: 1/2 en 1/6: Subsidies vanwege de Vlaamse overheid

Subsidiegever Vlaams minister van Gelijke Kansen Pascal Smet. Projectsubsidies dienen om mee te bouwen aan een inclusief Vlaanderen. Ze moeten de gelijke kansen bevorderen van alle groepen, (...)

Subsidies voor gendergelijkheid in de nieuwe EU-begrotingsperiode

Vanaf januari 2014 start er op EU-niveau een nieuwe begrotingsperiode met nieuwe subsidies, nieuwe spelregels en nieuwe prioriteiten. Maar wat betekent deze nieuwe begrotingsronde nu op het vlak (...)

Deadline: 1/1, 1/5, 1/9, 1/11: Subsidies vanwege het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Subsidiegever Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest volgt een actief gelijkekansen- en diversiteitsbeleid. Wie kan er gebruik van maken? Privé-instellingen en alle verenigingen met (...)

Deadline 27/4/2017: Fonds Hope For Girls

Waarover gaat het? [4] Het Fonds Hope For Girls wil extra ontwikkelingskansen bieden aan meisjes in alle domeinen van het leven, in het bijzonder op het vlak van opvoeding, onderwijs, gezondheid (...)

Deadline: 23/2/2017: Fonds Hugo Van Mierlo: vader-kind relatie bevorderen

Waarover gaat het? Het Fonds Hugo Van Mierlo heeft als doel initiatieven te ondersteunen in de Vlaamse Gemeenschap die bijdragen tot de harmonieuze ontwikkeling van kinderen en jongeren dankzij (...)

Zin in Europese projecten? : exploreer de subsidiemogelijkheden

De European Citizen Action Service (ECAS) is een internationale vzw met standplaats in Brussel, die een actief Europees burgerschap wil promoten. ECAS gaf een online gids uit met een overzicht (...)