Logo Printen Logo RSS logo facebook

Verenigingen voor gelijkheid v/m in België

Online databank met adresgegevens van meer dan 400 verenigingen in België die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bezig houden met de gelijkheid van vrouwen en mannen en actief zijn in diverse sectoren.

Op zoek naar verenigingen in België die werken aan gendergelijkheid?

Actief in diverse sectoren, u vindt er belangengroepen, beroepsverenigingen, centra voor volwasseneneducatie, documentatie- en informatiecentra, drukkingsgroepen (inclusief vakbonden), onthaal- en hulpdiensten, overleggroepen, politieke verenigingen of partijen, socio-culturele verenigingen, studie- en onderzoekscentra, vormingsinstellingen en vrouwennetwerken.

Consulteren

Klik dan hier om de databank te consulteren.
Je kan het zoeken meteen starten via het aangeboden zoekscherm. Je kan ook even grasduinen in de inleidende teksten. In deze teksten vindt u een korte toelichting over de inhoud van de databank, handige tips bij het zoeken en de presentatie van het gevonden zoekresultaat.

Actualisatie van de databank

De databank wordt regelmatig geactualiseerd! Vindt u toch een foutje of bent u een nieuwe vereniging, aarzel dan niet om ons te contacteren. U kan eventuele aanvullingen en/of wijzigingen doorgeven aan het Documentatiecentrum Genderbeleid Amazone (docu@amazone.be of n.peeters@amazone.be).