Logo Printen Logo RSS logo facebook

Kalender gelijke kansen v/m

U wil op de hoogte blijven en participeren aan wat er leeft en beweegt in de vrouwenbeweging? U wil zich informeren over de activiteiten van andere gelijke kansenactoren? Dan kan u terecht in deze agenda: colloquia, congressen, evenementen, tentoonstellingen, ... op het terrein van gelijke kansen v/m: wij lijsten ze op voor u!

Van 8 maart tot 14 meischeidingsteken Expositie "Eleven Women Facing War"
Expositie "Eleven Women Facing War" Van 8 maart tot 14 mei 2017 is in het Parlamentarium een nieuwe expositie te bezichtigen over vrouwen en oorlog. Eleven Women Facing War bestaat (...)
Parlamentarium : Wiertzstraat 60, 1000 Brussel

Vertoning "Le passé devant nous" + gesprek in de reeks Who's afraid of the F-word? In haar ontroerende debuut Le passé devant nous tekent Nathalie Teirlinck een portret op van een jonge vrouw die worstelt met de angst voor (...)
deBuren : Leopoldstraat 6, 1000 Brussel

Feminism without the War of the Sexes - Antwerp Philosophy Lecture by Prof Stephen Buckle Speaker Prof. dr. Stephen Buckle Feminism is the defining movement of our times, but it remains divisive. The problem is that the appeal of its (...)
UAntwerp, Stadscampus, R.014 : Rodestraat 14, 2000 Antwerpen

Is het een meisje of een jongen? Een gespreksavond over (trans)gender Is het een jongen of een meisje? Dit is vaak de eerste vraag bij een geboorte. Zo vanzelfsprekend. Of niet? Zeer zeker niet! Soms staat (...)
Huis van de Mens : Sainctelettesquare 17, 1000 Brussel

Vrijdag 28 april 10:00-11:00scheidingsteken Zumba voor vrouwen
Zumba voor vrouwen Tijd voor muziek! Kom samen bewegen op vrijdagochtend.Voor iedereen die wil sporten en plezier beleven, toegankelijk voor alle leeftijden en (...)
Gemeenschapscentrum De Kriekelaar vzw : Gallaitstraat 86, 1030 Schaarbeek

Boekvoorstelling 'Menopower' van Martine Prenen De menopauze: is dat niet iets voor hysterische vrouwen met rode hoofden, appelflauwtes en mood swings? Nee! Tover die menopauze om in een (...)
Standaard Boekhandel : Sint - Antoniusstraat 18-22, 2300 Turnhout

Dinsdag 2 mei 19:30-22:00scheidingsteken Menopauzecafé V&M Haacht
Menopauzeconsulente C. Dunon doorprikt clichés, gevolgd door vragenronde en gezellige babbel! Waar: GC Den Breughel Wespelaarsesteenweg 85, (...)
GC Den Breughel : Wespelaarsesteenweg 85, 3150 Haacht

Vrijdag 5 mei 10:00-11:00scheidingsteken Zumba voor vrouwen
Zumba voor vrouwen Tijd voor muziek! Kom samen bewegen op vrijdagochtend.Voor iedereen die wil sporten en plezier beleven, toegankelijk voor alle leeftijden en (...)
Gemeenschapscentrum De Kriekelaar vzw : Gallaitstraat 86, 1030 Schaarbeek

Maandag 8 mei 19:30-21:00scheidingsteken Menopauze avond
Voordracht over niet hormonale behandelingen van menopauze klachten, voedingstips en bewegingsadvies. 8 mei 2017 van 19.30u tot 21u Klooster (...)
Klooster : Molenstraat 5,2310 Rijkevorsel

Transgender personen zijn ook maar gewoon mensen Uit het leven gegrepen foto’s van mensen die (toevallig) transgender zijn. De tentoonstelling (...)
Provinciehuis Vlaams-Brabant : Provincieplein 1 3010 Leuven

0 | 10

Site in opbouw

Site in opbouw

Opgelet : een technisch probleem (SQL server) verhindert de toegang tot dit deel van de site. Dank voor uw begrip.