Logo Printen Logo RSS logo facebook

Kalender gelijke kansen v/m

U wil op de hoogte blijven en participeren aan wat er leeft en beweegt in de vrouwenbeweging? U wil zich informeren over de activiteiten van andere gelijke kansenactoren? Dan kan u terecht in deze agenda: colloquia, congressen, evenementen, tentoonstellingen, ... op het terrein van gelijke kansen v/m: wij lijsten ze op voor u!

Donderdag 8 maart 15:00-18:00scheidingsteken Universiteit Gent Women’s Strike 2018
Universiteit Gent Women's Strike 2018 "Net als vorig jaar plannen we op de Internationale Vrouwendag van 8 maart, in solidariteit met de internationale vrouwenbeweging, een Women’s (...)
: Sint-Pietersnieuwstraat 25, 9000 Gent, België

Beleef de Internationale Vrouwendag in De Centrale in Gent Zeventig jaar na de invoering van vrouwenstemrecht in België brengen we hulde aan alle vrouwen die zich na hun uren engageren voor elkaar, hun (...)

Women after Work: de hele dag door workshops, dans, lezingen en debatten in het teken van vrouwenrechten.

De Centrale : Kraankindersstraat 2 9000 Gent

Zaterdag 10 maart 09:30-18:00scheidingsteken Conferentie: Moedige vrouwen, hoopvolle toekomst
> Programma een boeiende conferentie met meerdere buitenlandse gasten, uit Afghanistan, Colombia, Syrië, Irak, Zimbabwe, Iran, Israël-Palestina, (...)

Onder de noemer Moedige vrouwen, hoopvolle toekomst, organiseert Moeders voor Vrede in samenwerking met de Stad Ieper en de Vrouwenraad ook in 2018 een conferentie in Ieper.

Ieper : Neermarkt 9 8900 Ieper

Woensdag 21 maart 18:06-19:06scheidingsteken ROSA conferentie - From MeToo to FightBack
Op 31 maart, een jaar na de lancering: FROM #METOO TO #FIGHTBACK Op 8 maart zullen lokale acties en betogingen de nood aan een strijdbare (...)
Pianofabriek : 35 rue du Fort à Saint-Gilles (Bruxelles)

Zaterdag 24 maart 14:00-17:30scheidingsteken Nationale manifestatie tegen racisme
Nationale manifestatie tegen racisme Middenveldorganisaties, bewegingen en burgers verenigen zich naar aanleiding van 21 maart, de Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie. (...)
Station Brussel-Noord : Vooruitgangstraat 76, 1030 Région de Bruxelles-Capitale

Van 6 tot 22 aprilscheidingsteken Transgenders in beeld
Transgenders in beeld Wat maakt van een man een man en van een vrouw een vrouw? ‘Transgenders in beeld’ mikt op inzicht en inlevingsvermogen in de wereld van (...)
CC Den Blank : Begijnhof 11, 3090 Overijse

0 | 10