Logo Printen Logo RSS logo facebook

Kalender gelijke kansen v/m

U wil op de hoogte blijven en participeren aan wat er leeft en beweegt in de vrouwenbeweging? U wil zich informeren over de activiteiten van andere gelijke kansenactoren? Dan kan u terecht in deze agenda: colloquia, congressen, evenementen, tentoonstellingen, ... op het terrein van gelijke kansen v/m: wij lijsten ze op voor u!

Van 9 januari 10:00 tot 30 maart 12:30scheidingsteken Van Astarte tot Madonna- Amarant Gent
Van Astarte tot Madonna- Amarant Gent Van Astarte tot Madonna De cultus van de moedergodin Astarte In de monotheïstische profetische godsdiensten werd de vrouw in het religieuze (...)
De Cirk : Zebrastraat 34 9000 Gent

Van 8 maart tot 14 meischeidingsteken Expositie "Eleven Women Facing War"
Expositie "Eleven Women Facing War" Van 8 maart tot 14 mei 2017 is in het Parlamentarium een nieuwe expositie te bezichtigen over vrouwen en oorlog. Eleven Women Facing War bestaat (...)
Parlamentarium : Wiertzstraat 60, 1000 Brussel

Op de borrel bij... Jolan Standaert, over genderdiversiteit Klinisch psycholoog Jolan Standaert gaat dieper in op genderdiversiteit en seksuele diversiteit. We weten al langer dat mannen ook gevoelig (...)
Oud Gemeentehuis : Vaartstraat 29, 2490 Balen

Vrijdag 31 maart 10:00-11:00scheidingsteken Zumba voor vrouwen
Zumba voor vrouwen Tijd voor muziek! Kom samen bewegen op vrijdagochtend.Voor iedereen die wil sporten en plezier beleven, toegankelijk voor alle leeftijden en (...)
Gemeenschapscentrum De Kriekelaar vzw : Gallaitstraat 86, 1030 Schaarbeek

Vrijdag 31 maart 19:00-21:30scheidingsteken De Vrouwenlente - De Vrouw & de Islam
De Vrouwenlente - De Vrouw & de Islam Het feminisme en de Islam onverzoenbaar? Khadija en Omar denken daar anders over! In het Westen overheerst het idee dat de hoofddoek en de Islam (...)
Gemeenschapshuis Pierron : Henegouwenkaai 69, 1080 Sint-Jans-Molenbeek

Schoon genoeg: beeldvorming van vrouwen in de media door Prof Michielsen Professor em.Magda Michielsens (1944) is doctor in de Moraalwetenschap (Universiteit Gent, 1973). Zij is gespecialiseerd in Vrouwen en Filosofie (...)
Kasteel van Huizingen : Torleylaan 100, 1652 HUIZINGEN

Boom Toudo; Assepoester op zijn Afrikaans Boom Toudou is een Afrikaanse versie van het bekende westerse sprookje Assepoester. Een meisje dat haar moeder en grootmoe- der verloren heeft, (...)
De Centrale : Kraankindersstraat 2, 9000 Gent

GenderExpress, Praatcafé, voor en door transgenders Voor de één is de halte travestie, de ander rijdt door naar transgender, sommigen eindigen in het laatste station transeksueel. Doel: met elkaar in (...)
Casa Rosa : Kammerstraat 22, 9000 Gent

Who's afraid of the F-word?: l'Étude | Nu slaat de chaos toe Op 18/04 organiseren deBuren en Furia in het kader van "who’s afraid of the F-word" een voorstelling van L’étude - nu slaat de chaos toe. Een blik (...)
GC De Kriekelaar : Gallaitstraat 86, 1030 Schaarbeek

Vrijdag 21 april 09:30-12:00scheidingsteken Dada Mama’s Theesalon
Dada Mama's Theesalon WELKOM! Iedere derde vrijdagochtend van de maand nodigen we jullie uit in ons thee- en koffiesalon in De Kriekelaar! Wil je graag even (...)
Gemeenschapscentrum De Kriekelaar vzw : Gallaitstraat 86, 1030 Schaarbeek

0 | 10