Logo Printen Logo RSS logo facebook

Restaurant Amazone

Door het unieke, stijlvolle kader is het restaurant de perfecte plek voor een sociale zakenlunch of een gezellig etentje onder vrienden of collega’s. Op de kaart staan geraffineerde gerechten op basis van de principes van de duurzame Slow Food keuken, met zoveel mogelijk groente en fruit uit de eigen tuin. Als lid van EVA biedt het Restaurant Amazone ook vegetarische opties aan én voorziet ze elke donderdag een vegetarische dagschotel. En dat allemaal tegen betaalbare prijzen.
Met uw bezoek ondersteunt u niet alleen een sociaal en duurzaam project, met een professioneel herintegratieprogramma waardoor mensen nieuwe kansen krijgen op de arbeidsmarkt. U ondersteunt tegelijk Amazone, de vzw die in België gendergelijkheid ondersteunt.

Een tafel reserveren?

Onze a la carte gerechten - Lente & Zomer

1. Onze a la carte gerechten - Lente & Zomer

Het Restaurant Amazone heeft het plezier om haar à la carte gerechten te presenteren. U zult er verfijnde gerechten terugvinden, geheel volgens de Slow Food principes en uitsluitend bereid met verse en biologische seizoens- en streekproducten.


Dagschotels

2. Dagschotels

In aanvulling op onze seizoensgebonden menu en onze ’klassiekers’, biedt het Amazone Restaurant ook dagschotels aan. Ons menu wisselt regelmatig volgens de seizoenen om de versheid te garanderen. Verschillende combinaties zijn mogelijk van één tot drie diensten.


Heerlijke buffetten

4. Heerlijke buffetten

U wil voor uw vergaderingen en/of congressen net dat tikkeltje meer? Het restaurant van Amazone kan voor u en uw collega’s een heerlijk buffet bereiden. U hebt de keuze tussen een buffet (...)Participatieve culinaire workshops

Op zoek naar een uniek concept voor een teambuildingsessie, een verjaardagsfeestje of een andere groepsactiviteit? Amazone verwelkomt u in haar keuken en restaurant voor een nooit eerder geproefde culinaire ervaring. Onze gloednieuwe formule voor duurzame kookworkshops wakkert uw zintuigen aan en voert uw gezelschap mee naar de wereld van de duurzame keuken, verrijkt met kruidige aroma’s en pure smaken. Onder het toeziend oog van culinaire experts leert u nieuwe recepten en experimenteert u met verse kruiden en seizoensgroenten.

PARTICIPATIEVE WORKSHOP DUURZAAM KOKEN

  • Reservatie: via events@amazone.be - 02 229 38 93
  • Dag: Woensdag- of vrijdagavond vanaf 18u30 (2 weken op voorhand reserveren | volgens beschikbaarheid van onze culinaire experts)
  • Prijs: € 600: vast bedrag tot 8 personen | € 85 per persoon extra vanaf 10 personen(dranken inbegrepen) _
    Verleg uw grenzen en prikkel uw smaakpapillen

Word mailboxbewoner bij Amazone

Word mailboxbewoner bij Amazone

Kalender

«  September 2017 »
M D W D V Z Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1