Logo Printen Logo RSS logo facebook

Voorstelling van het Amazone restaurant

Het Restaurant Amazone

Het Amazone Restaurant zal twee keer per jaar een Seizoenskaart voorstellen. Onze timing hiervoor valt geheel samen met de natuur:

  • Herfst en winter op 21 september,
  • Lente en zomer op 21 maart.

Luncafé Amazone Onze nieuwe kaart is een beperkte kaart, maar we verzekeren afwisseling en absolute versheid, en dat steeds met respect voor lokale, traditionele en ambachtelijke bereidingen. Onze keuken springt creatief om met dagdagelijkse, maar soms ook vergeten streekproducten. Waar mogelijk bieden we u bio-producten of Fair Trade producten, en onze boodschappen doen we vooral bij lokale handelaars in onze multiculturele buurt. Op onze drankenkaart kiezen we voor biologische wijnen en bieren, Fair Trade fruitsappen en Fair Trade koffie en thee. Populaire soft drinks bieden we bewust niet aan. We serveren daarentegen gezonde alternatieven, zoals verfrissende thee in verschillende geurige aroma’s. We promoten ook het gebruik van gratis drinkwater.

Amazone nodigt u aan tafel uit om samen met ons de pure smaak te herontdekken.
Uiteraard staat ons team open voor uw feedback en suggesties. Twijfel dan niet om uw commentaar achter te laten op onze Facebook-pagina.
Om een tafel te reserveren, contacteer ons op 02 229 38 00 of via restaurant@amazone.be.


Wat betekent "Slow food keuken"?

Amazone ontving het tweesterrenlabel voor ’Ecodynamische onderneming’


Participatieve culinaire workshops

Op zoek naar een uniek concept voor een teambuildingsessie, een verjaardagsfeestje of een andere groepsactiviteit? Amazone verwelkomt u in haar keuken en restaurant voor een nooit eerder geproefde culinaire ervaring. Onze gloednieuwe formule voor duurzame kookworkshops wakkert uw zintuigen aan en voert uw gezelschap mee naar de wereld van de duurzame keuken, verrijkt met kruidige aroma’s en pure smaken. Onder het toeziend oog van culinaire experts leert u nieuwe recepten en experimenteert u met verse kruiden en seizoensgroenten.

PARTICIPATIEVE WORKSHOP DUURZAAM KOKEN

  • Reservatie: via events@amazone.be - 02 229 38 93
  • Dag: Woensdag- of vrijdagavond vanaf 18u30 (2 weken op voorhand reserveren | volgens beschikbaarheid van onze culinaire experts)
  • Prijs: € 600: vast bedrag tot 8 personen | € 85 per persoon extra vanaf 10 personen(dranken inbegrepen) _
    Verleg uw grenzen en prikkel uw smaakpapillen

Word mailboxbewoner bij Amazone

Word mailboxbewoner bij Amazone

Kalender

«  Augustus 2017 »
M D W D V Z Z
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3