Logo Printen Logo RSS logo facebook

Restaurant Amazone in Groene Gault&Millau 2016

GRATIS APERITIEF - 15 juni tot 15 juli 2016!

Op zoek naar de ideale plek voor een snelle hap, een sociale zakenlunch of een congres? Dan bent u bij Restaurant Amazone op de juiste plaats! Het Restaurant Amazone werd in 2016 opgenomen in de derde editie van de Groene Gault&Millau. Deze gastronomische gids bundelt de beste ’groene’ adresjes van de Benelux, en ook Restaurant Amazone behoort tot die lijst van beste groenterestaurants. 

Om dit te vieren bieden wij onze gasten in het restaurant van 15 juni tot 15 juli per persoon één aperitief aan bij de maaltijd in het restaurant. Klik op de afbeelding om de bon te downloaden. Als het goed weer is, kunt u ook lunchen op ons terras in onze gezellige binnentuin. In onze biologische stadstuin in hartje Brussel kweken wij groente en fruit die worden gebruikt in ons restaurant. Door bij Amazone te eten, steunt u niet alleen een professioneel herintegratieprogramma, maar ook de missie van Amazone als Kruispunt Gendergelijkheid. De perfecte ingrediënten dus voor een heerlijke maaltijd!

Ook Amazone gaat veggie !

Één dag in de week zonder vlees of vis, dat is het doel van de campagne ’Donderdag Veggiedag’. Ook het Restaurant Amazone doet mee, door op donderdag steevast een vegetarisch gerecht aan te bieden. Zo helpen we niet alleen onze planeet; ook onze eigen gezondheid profiteert.
Lees meer

Nieuwe lente&zomer menukaart

Restaurant Amazone bereidt haar gerechten met verse seizoensproducten en wisselt dus regelmatig van menukaart. We stellen u graag de nieuwe lente&zomerkaart met onze à la carte gerechten voor.
Naast ons à la carte aanbod, bieden wij u ook elke dag een dagschotel aan. Een wekelijkse update is terug te vinden op onze Facebook-pagina /RestaurantAmazone  op de website.


Restaurant Amazone is gelegen in de Middaglijnstraat 10 in Sint-Joost-ten-Node. Door het unieke, stijlvolle kader is het restaurant de perfecte plek voor een sociale zakenlunch of een gezellig etentje onder vrienden of collega’s. Op de kaart staan geraffineerde gerechten op basis van de principes van de duurzame Slow Food keuken, met zoveel mogelijk groente en fruit uit de eigen tuin. En dat allemaal tegen betaalbare prijzen. Met uw bezoek ondersteunt u niet alleen een sociaal en duurzaam project, met een professioneel herintegratieprogramma waardoor mensen nieuwe kansen krijgen op de arbeidsmarkt. U ondersteunt tegelijk Amazone, de vzw die in België gendergelijkheid ondersteunt.

Het restaurant is van maandag tot vrijdag open tussen 12u en 14u.
Een tafel reserveren? Dat kan via 02 229 38 00 of via mail naar restaurant@amazone.be.


Word mailboxbewoner bij Amazone

Word mailboxbewoner bij Amazone

Kalender

«  December 2017 »
M D W D V Z Z
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31