Logo Printen Logo RSS logo facebook

Een project voor professionele en maatschappelijke integratie

Een sociaal en duurzaam project

Dankzij haar sociaal project geeft Amazone nieuwe kansen op de arbeidsmarkt aan personen die om diverse redenen uit de arbeidsmarkt zijn gestapt of gevallen. Via een samenwerking met OCMW’s biedt het project tewerkstelling aan mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt (Artikel 60-statuut).

Doel?

Erkend als plaatselijk initiatief voor de ontwikkeling van de werkgelegenheid (PIOW), Amazone wenst dat de werknemers werkervaring opdoen, vaardigheden oefenen, en opnieuw de weg vinden naar een reguliere job.

De werknemers die in het kader van dit project bij Amazone werken, komen terecht in een dynamische organisatie die zich dagelijks inzet voor gelijke kansen.

De leden van het team verschillen in maatschappelijke en culturele achtergronden, maar dragen elk hun steentje bij aan het Amazonehuis. Deze diversiteit is een ware rijkdom voor Amazone en een bijkomend instrument om zich te verzetten tegen discriminatie in al haar verschijningsvormen. Op die manier willen wij gelijke kansen garanderen voor iedereen.


Participatieve culinaire workshops

Op zoek naar een uniek concept voor een teambuildingsessie, een verjaardagsfeestje of een andere groepsactiviteit? Amazone verwelkomt u in haar keuken en restaurant voor een nooit eerder geproefde culinaire ervaring. Onze gloednieuwe formule voor duurzame kookworkshops wakkert uw zintuigen aan en voert uw gezelschap mee naar de wereld van de duurzame keuken, verrijkt met kruidige aroma’s en pure smaken. Onder het toeziend oog van culinaire experts leert u nieuwe recepten en experimenteert u met verse kruiden en seizoensgroenten.

PARTICIPATIEVE WORKSHOP DUURZAAM KOKEN

  • Reservatie: via events@amazone.be - 02 229 38 93
  • Dag: Woensdag- of vrijdagavond vanaf 18u30 (2 weken op voorhand reserveren | volgens beschikbaarheid van onze culinaire experts)
  • Prijs: € 600: vast bedrag tot 8 personen | € 85 per persoon extra vanaf 10 personen(dranken inbegrepen) _
    Verleg uw grenzen en prikkel uw smaakpapillen

Word mailboxbewoner bij Amazone

Word mailboxbewoner bij Amazone

Kalender

«  September 2017 »
M D W D V Z Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1