réparations art'mazone herstellingen

Herstellingen

Art’mazone stelt u haar zesde expositie voor: “ Herstellingen”. Vanaf 18 september nemen vier artiesten de muren van Amazone, het Kruispunt Gendergelijkheid, voor het hele najaar in.

De expo toont het werk van kunstenaressen Elisabeth Schneider, Sabine Sil, Yasmina Assbane en Alice Pilastre. Alle vier werken ze rond het thema herstel: zowel fysiek als mentaal.

Art’mazone wil vrouwelijke kunstenaars belichten en heeft daarbij aandacht voor de principes van multidisciplinariteit, genderdiversiteit en multiculturaliteit.

Veel te vaak blijft het werk van kunstenaressen onderbelicht. Daarom biedt Art’mazone hen een podium zodat ze hun creativiteit aan een groot publiek kunnen tonen.
We hebben een crowdfunding opgezet als hulp om deze tentoonstelling zo goed mogelijk te organiseren. Elk gebaar telt en is waardevol : dit kan door een financiële gift, maar ook door het delen van deze crowdfunding of door over het project te praten in uw netwerk!

Praktische informatie

De tentoonstelling loopt van 18 september 2018 tot 12 décember 2018, op weekdagen: maandag, dinsdag, donderdag van 9u tot 18u, woensdag en vrijdag van 9u tot 17u.
Vernissage bij Amazone, 18 september 2018 om 18u.