More

08-03-22 17:00 - 19:00

Zij-kant, Ladies in red on strike

Staak je mee?

  • Gebruik ons ‘Ladies in Red on strike‘-kader op je Facebook-profielfoto. Hoe doe je dit? Ga naar je profielfoto op Facebook, klik op ‘profielfoto bewerken’ en selecteer dan ‘kader toevoegen’. Je kan dan zelf een kader kiezen.
  • Deel onze ‘Ladies in Red on strike’-banners en posts op je sociale media
  • Neem onze out-of-office over: Bedankt voor uw mail. Vandaag, op internationale vrouwendag, werk ik niet. Net als vele andere vrouwen staak ik, om zo het werk dat vrouwen dagelijks doen zichtbaar te maken. Vrouwen verdienen immers nog steeds 23% minder dan mannen, ook al zijn ze oververtegenwoordigd in cruciale sectoren als de zorg en het onderwijs. Daarnaast besteden vrouwen nog steeds veel meer tijd dan mannen aan het huishouden en de kinderen, een al even essentiële en ondergewaardeerde job. Vindt u ook dat het tijd is om vrouwen hun verdiende loon te geven? Neem onze out-of-office over en staak mee. Met vele groeten
  • Om 17.30u vinden er in Brussel op drie plaatsen een Wereldvrouwenmars plaats. De Ladies in Red verzamelen coronaproof met een beperkte delegatie op het Muntplein om 17u30.