Spektakel Freak!

Een gendertrol (m/v/x), een dromerige polyamoureuse en een aseksuele dandy kuieren rond in een bar … Ze zijn grimmig, dubbelzinnig, onbetrouwbaar – ja, echt raar. Maar wees gerust, uw veiligheid is onze eerste bekommernis tijdens deze live tentoonstelling. Voel je vrij om door de kamers te struinen en om ongegeneerd al onze wezens te bekijken!

Maak je geen zorgen, onze monsters zijn gewend om van tijd tot tijd te worden betast – en ze zullen er plezier aan beleven om terug te wijzen. Voor één nacht zullen ze praten. Kom dus naar hen luisteren.

Praktische informatie

Amazone ondersteunt via haar artistiek project Art’mazone het spektakel Freak!, dat doorgaat op 5 en 12 mei in het Amazonehuis in het kader van het Brussels Pride Festival, twee weken van socio-culturele evenementen van en voor lesbische, homoseksuele, biseksuele, queer, trans- en intersexpersonen. Tijdens deze twee weken worden de artiesten, activisten, sympathisanten en LGBTQI+ -thema’s in de kijker gezet. Het doel van dit festival is om de verschillende gemeenschappen met elkaar te verbinden en hen te laten doordringen in de populaire cultuur.

De toegang is gratis, maar je kan steeds een financiële bijdrage doen aan de theatergroep.

Voorgestelde tarieven:
5 € / persoon – als iedereen € 5 doneert, kunnen we betalen voor kostuums, make-up en voor de liters hummus waarin we zwemmen – en die we anders moeten stelen.
10 € / persoon – als je een donatie doet van 10 €, sponsor je iemand die geen 5 euro kan betalen om ons te komen bezoeken. (Maak de berekening: het klopt).

Praktische informatie

— Voorstellingen en verhalen in het Engels —

Voorstellingen op 5 en 12 mei om 19uur bij Amazone, Middaglijnstraat, 10, 1210, Brussel.