Logo Printen Logo RSS logo facebook

Expertendatabank UN Women: leen uw expertise aan het internationaal niveau

UN Women lanceert het "Trainer Roster initiative", een online databank van experts die beschikbaar zijn als een pool van gender experts en die met UN Women willen samenwerken.

Dit nieuwe initiatief is een krachtig platform dat bestaand talent van over heel de wereld wil opsporen om het werk van UN Women te ondersteunen.

Het UN Women Training Centre is één van de toonaangevende centra van excellentie op het terrein van opleiding en in het uittekenen van standaarden in genderopleidingen.

UN Women nodigt genderexperts en -vormers (ten individuele titel, geen bedrijven) om hun professionele kennis en ervaring te delen.

Op dit moment is de databank open voor registratie voor specialisten op het gebied van gendergelijkheid, economische empowerment, politieke participatie, vrede en veiligheid en HIV/AIDS. De databank zal nadien worden uitgebreid naar meerdere expertisedomeinen.

UN Women vraagt om ondersteuning en wil een reeks van ervaren professionals en vormers op het terrein van gendergelijkheid van over heel de wereld te mobilizeren.

Om te registreren, bezoek: http://unwomen.unssc.org/sites/set_language/eng/.