Logo Printen Logo RSS logo facebook

Boekenbeurs: Ladies Night (2015)

132. Boekenbeurs: Ladies Night (2015)

Op dinsdag 3 november 2015 wordt een Ladies Night georganiseerd in het kader van de Boekenbeurs. Tal van vrouwelijke auteurs en sprekers zullen die avond aanwezig zijn. Ook is er de mogelijkheid om demo’s en workshops te volgen. Dankzij tips en tricks, fashion en lifestyle is het een ideaal avondje uit voor vriendinnen, moeders en dochters en zussen. Mannen zijn ook welkom voor deze gebeurtenis.

Grote auteurs zoals o.a. Kristien Hemmerechts en Annelies Verbeke zullen hun nieuwe boeken voorstellen d.m.v. een dubbelgesprek. Tips over je look en hoe je stress kan overleven zullen gedeeld worden in verschillende workshops en interviews (vb. ‘Girls Night: Doet-het-zelf yoga’, ‘Handleiding voor minder stress’, ‘De 10 geboden van Jani’ en nog veel meer).

Ontdek het volledige programma van de Ladies Night via deze link.

Praktische info

De boekenbeurs vindt plaats van 31 oktober tot 11 november 2015 in Antwerp Expo (Jan van Rijswijcklaan 191 - 2020 Antwerpen).

  • Zondag 1 november: Goed Gevoel dag.
  • Dinsdag 3 november: Ladies Night vanaf 18u - Nocturne met vrouwelijke auteurs op alle podia en demo’s en workshops op de stands.
  • Dinsdag 10 november: Literaire Nocturne.

Meer info over het volledige programma van de Boekenbeurs vindt u hier.