Logo Printen Logo RSS logo facebook

Gevonden artikels (7)

Vrouwelijke kunstenaars in perspectief

8 maart 2014 : internationale vrouwendag Vrouwelijke kunstenaars in perspectief 10u - 13u: een vijfluik lezingen en presentaties Een co creatie van de Universiteit voor het Algemeen Belang (...)

Internationale Vrouwendag: Sevval Sam: muzikaal programma

Internationale Vrouwendag zo 09/03/2014 |15:00|Vooruit - Expo, vrouwenorganisaties “in the picture” |15u - Een concert avond | 20u - 23u30 |met daarvoor standen van verschillende vrouwen (...)

8 maart is Internationale Vrouwen en Bier-dag

8 maart is Internationale Vrouwen en Bier-dag Op Internationale Vrouwendag zetten we de sterke vrouwen uit de bierwereld in de kijker. Bier is nog vooral een mannenzaak, toch zijn al heel wat (...)

Campustalks #20 door Crosstalks: Internationale Vrouwendag

De Internationale Vrouwendag op 8 maart viert de sociale, politieke en economische verdiensten van de vrouw, en vestigt tegelijkertijd de aandacht op uitdagingen en actiedomeinen voor de (...)

Internationale Vrouwendag Genk: Think-Pink en Pantene knippen er terug op los!

Think-Pink en Pantene knippen er terug op los! Geef om Haar knipcampagne 2014 Datum evenement: 8/03/2014 Export event 8 maart, Internationale Vrouwendag in Genk. De perfecte dag voor de (...)

Performance ‘Who run the world’

Performance ‘Who run the world’ De wereld verandert. Voor steeds meer vrouwen is een machtigere rol in de samenleving weggelegd. Welke iconen zullen er opstaan in een tijd lang na de verstoten (...)

Internationale vrouwendag 2014: De Groote oorlog: Vrouwen op het thuisfront

Internationale vrouwendag 2014: De Groote oorlog: Vrouwen op het thuisfront Lezing en congres De stedelijke emancipatieraad Sint-Niklaas organiseert de jaarlijkse internationale (...)