Logo Printen Logo RSS logo facebook

Kalender gelijke kansen v/m

U wil op de hoogte blijven en participeren aan wat er leeft en beweegt in de vrouwenbeweging? U wil zich informeren over de activiteiten van andere gelijke kansenactoren? Dan kan u terecht in deze agenda: colloquia, congressen, evenementen, tentoonstellingen, ... op het terrein van gelijke kansen v/m: wij lijsten ze op voor u!

Van 25 april 00:00 tot 11 juni 22:00scheidingsteken Olé Portemonnee: Geld beheren kan je leren
Olé Portemonnee: Geld beheren kan je leren In het kader van het project BruFin organiseert Markant vzw voor vrouwen in Brussel een reeks boeiende en vooral praktijkgerichte sessies rond (...)

Vier gratis sessies voor vrouwen in Brussel om slimmer om te gaan met budget

RoSa Bibliotheek : Zennestraat 40 1000 Brussel

Van 26 mei 19:00 tot 27 mei 02:00scheidingsteken Queer Performance Night - Open Mic
Beste vrienden van het queer universum! Mothers and Daughters nodigt je uit voor een speciale avond, toegewijd aan een verscheidenheid aan (...)
Mothers and Daughters - A Lesbian Bar : Baksteenkaai 38, Région de Bruxelles-Capitale

Zondag 27 mei 10:00-18:00scheidingsteken Garden Tales bij Amazone
Garden Tales bij Amazone In samenwerking met CIVA, is de tuin van Amazone tijdens het weekend van 26 en 27 mei open voor bezoek in het kader van « Garden Tales »! Kom een (...)
AMAZONE : Middaglijnstraat, 10, 1210

Dinsdag 29 mei 16:53-17:53scheidingsteken Waarom feminisme goed is voor mannen
Waarom feminisme goed is voor mannen ‘Ik ben feminist en geloof dat feminisme goed voor mannen is.’ Aan het woord is Jens van Tricht, wegbereider van de #mannenemancipatie in (...)
deBuren : Leopoldstraat 6, 1000 Région de Bruxelles-Capitale

Dinsdag 12 juni 18:00-21:00scheidingsteken Finissage expo Bewegingen
Finissage expo Bewegingen Sluiting van de expositie Beweging(en)! Op 12 juni sluit de expositie Beweging(en) haar deuren. Op die dag kunt u voor een laatste keer de (...)
Amazone : Middaglijnstraat, 10, 1210

[SAVE THE DATE] Middag van de Raad voor Gelijkheid tussen Vrouwen en Mannen : Gender en Intersectionaliteit Save the date ! De volgende Middag van de Raad voor Gelijkheid tussen Vrouwen en Mannen zal het thema ’Gender en Intersectionaliteit’ onder de (...)
Amazone vzw : Amazone Middaglijnstraat 10 - 1210 Brussel