Logo Printen Logo RSS logo facebook

Kalender gelijke kansen v/m

U wil op de hoogte blijven en participeren aan wat er leeft en beweegt in de vrouwenbeweging? U wil zich informeren over de activiteiten van andere gelijke kansenactoren? Dan kan u terecht in deze agenda: colloquia, congressen, evenementen, tentoonstellingen, ... op het terrein van gelijke kansen v/m: wij lijsten ze op voor u!

Woensdag 21 november 09:00-14:00scheidingsteken Smelt-Cruise Festival
Smelt-Cruise Festival Smelt-Cruise is een meertalig co-creatief festival over hoop, moed en menselijkheid. Tijdens deze eerste editie staan Gendergelijkheid, Activisme (...)
Imelda-Instituut : Moutstraat 19, 1000 Région de Bruxelles-Capitale

Creatief aan de slag met genderstereotypen in de klas (in samenwerking met Erasmus Hogeschool) De afgelopen jaren kwam genderondergelijkheid frequent aan bod in de media. Eén op twee leerkrachten in Vlaanderen geeft toe dat meisjes anders (...)
Campus Jette : Laarbeeklaan 121, 1090 Jette

Zondag 25 november 12:00-17:00scheidingsteken STOP geweld tegen vrouwen !
STOP geweld tegen vrouwen ! Kom op 25 november mee manifesteren om een einde te stellen aan geweld tegen vrouwen! In 2018 doen we een oproep op het maatschappelijk (...)
Place Poelaert

Sexual and gendered moralities: biennal conference of teh International Association for the Study of Religion and Gender Conference ECSO, Research Group on Ethics, Culture and Society [1], an interuniversity collaboration between the Centre for Research on Culture (...)
: Zebrastraat 32, 9000 Gent

Dinsdag 27 november 09:00-13:30scheidingsteken Een einde aan geweld op het werk en #MeToo
Een einde aan geweld op het werk en #MeToo Op 27 november gaat de Adviesraad Gender en Ontwikkeling (ARGO) dieper in op geweld, intimidatie en pesterijen in de werkomgeving. Waarom? Het (...)
Congreszaal Huis der Parlementsleden : Leuvenseweg 21, 1000 Brussel