Logo Printen Logo RSS logo facebook

Restaurant Amazone

Door het unieke, stijlvolle kader is het restaurant de perfecte plek voor een sociale zakenlunch of een gezellig etentje onder vrienden of collega’s. Op de kaart staan geraffineerde gerechten op basis van de principes van de duurzame Slow Food keuken, met zoveel mogelijk groente en fruit uit de eigen tuin. Als lid van EVA biedt het Restaurant Amazone ook vegetarische opties aan én voorziet ze elke donderdag een vegetarische dagschotel. En dat allemaal tegen betaalbare prijzen.
Met uw bezoek ondersteunt u niet alleen een sociaal en duurzaam project, met een professioneel herintegratieprogramma waardoor mensen nieuwe kansen krijgen op de arbeidsmarkt. U ondersteunt tegelijk Amazone, de vzw die in België gendergelijkheid ondersteunt.

Een tafel reserveren?

Onze a la carte gerechten - Herfst & Winter

1. Onze a la carte gerechten - Herfst & Winter

Het Restaurant Amazone heeft het plezier om haar à la carte gerechten te presenteren. U zult er verfijnde gerechten terugvinden, geheel volgens de Slow Food principes en uitsluitend bereid met verse en biologische seizoens- en streekproducten.


Dagschotels

2. Dagschotels

In aanvulling op onze seizoensgebonden menu en onze ’klassiekers’, biedt het Amazone Restaurant ook dagschotels aan. Ons menu wisselt regelmatig volgens de seizoenen om de versheid te garanderen. Verschillende combinaties zijn mogelijk van één tot drie diensten.


Heerlijke buffetten

4. Heerlijke buffetten

U wil voor uw vergaderingen en/of congressen net dat tikkeltje meer? Het restaurant van Amazone kan voor u en uw collega’s een heerlijk buffet bereiden. U hebt de keuze tussen een buffet (...)Word mailboxbewoner bij Amazone

Word mailboxbewoner bij Amazone

Kalender

«  December 2018 »
M D W D V Z Z
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6