Logo Printen Logo RSS logo facebook

Voorstelling van het congrescentrum van Amazone

Professionele congres- en vergaderinfrastructuur

De grote conferentiezaal biedt plaats aan 100 personen. Op het podium bevindt zich een sprekerstafel met drie vaste microfoons en een scherm. Er kunnen eveneens twee vertaalcabines gehuurd worden. Op aanvraag kunnen we ook twee draadloze microfoons en een extra projectiescherm ter beschikking stellen. Voor de andere vergaderzalen kunt u, eveneens op aanvraag, projectiemateriaal huren.
In het hele gebouw is WIFI gratis voorhanden. Het Congrescentrum Amazone is vlot toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit (behalve voor sommige afmetingen van elektrische rolstoelen. We adviseren u contact op te nemen met het onthaal van Amazone.).

Democratische prijzen voor non-profitorganisaties, vrouwenverenigingen en vrouwen netwerk

Non-profitorganisaties en overheidsinstanties kunnen tegen zeer zachte prijzen beroep doen op onze congres- en vergaderinfrastructuur en bijhorende catering. Bijzondere kortingen worden onder bepaalde voorwaarden toegestaan. Als resource centrum van de vrouwenbeweging biedt Amazone extra voordelige tarieven aan vrouwenverenigingen.

Het congrescentrum van Amazone opent ook haar deuren voor vrouwennetwerken uit de privésector.

Door het gebruik van onze infrastructuur en cateringdiensten ondersteunt u de werking van Amazone en ons sociaal en duurzaam project. In het sociaal restaurant van Amazone krijgen personen uit kansengroepen opnieuw een toekomst. Als gecertificeerde ecodynamische onderneming draagt Amazone bovendien actief bij aan een groene een duurzame samenleving.

Een centrale en toegankelijke ligging in hartje Brussel

Ons stijlvol pand is gelegen in de Middaglijnstraat in Sint-Joost-ten-Node, tussen de metrostations Madou en Kruidtuin en vlakbij de Brusselse Kleine Ring. We hebben een ondergrondse parking, bereikbaar via de Uniestraat.

Praktische info

* Middaglijnstraat 10, 1210 Brussel
* +32 2 229 38 00
* congres@amazone.be

PNG JPEG
Klik om te vergroten

Professionele congres- en vergaderinfrastructuur


Word mailboxbewoner bij Amazone

Word mailboxbewoner bij Amazone

Kalender

«  December 2018 »
M D W D V Z Z
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6