Het Restaurant Amazone

Duurzame voeding

Wat gebeurt er in de keuken?

Door het unieke, stijlvolle kader is het restaurant de perfecte plek voor een sociale zakenlunch of een gezellig etentje onder vrienden of collega’s. Ivan Mariaule is sinds begin 2019 de nieuwe chef van het restaurant. Kom zijn nieuwe gerechten proeven! Op de kaart staan geraffineerde gerechten, met zoveel mogelijk groente en fruit uit de eigen tuin waar je kunt eten als het weer het toelaat. Onze vissen komen van duurzame visvangst.

Het restaurant sluit zich aan bij 54 Good Food restaurants die duurzaam eten in Brussel aanbieden!

Wij nodigen u uit om je dag te beginnen in het Amazone restaurant. Van 8:30 tot 10:00 uur zal er een ontbijtbuffet worden geserveerd met 100% biologisch sinaasappelsap, koffie of thee, gebak, fruit, eieren, yoghurt, brood, ham en kaas.

 

Als lid van EVA biedt het Restaurant Amazone ook vegetarische opties aan én voorziet ze elke donderdag een vegetarische dagschotel. En dat allemaal tegen betaalbare prijzen. Een karaf met leidingwater is op aanvraag gratis beschikbaar in ons restaurant. Door voor deze optie te kiezen, vermindert u uw impact op het milieu.

Kom in restaurant Amazone eten en steun zo het Amazonehuis, waar meer dan 20 vrouwenorganisaties die allen actief zijn in gendergelijkheid, samenwerken. Met uw bezoek ondersteun je ook een professioneel herintegratieprogramma waardoor mensen nieuwe kansen krijgen op de arbeidsmarkt.

Wat wordt er gezegd over…