Uw financiële steun helpt Amazone om haar werk voort te zetten. Door te doneren aan het Fonds Vriend.innen van Amazone steunt u onze non-profitorganisatie en haar inzet voor gendergelijkheid.

Doe een gift

Giften, legaten of subsidies worden alleen gebruikt om projecten van de organisatie te financieren. Donoren ontvangen een fiscaal attest van de Koning Boudewijnstichting voor giften van 40 euro of meer, dat recht geeft op een belastingvermindering.

Dankzij de goede reputatie van de Koning Boudewijnstichting kan u in alle vertrouwen schenken en er zeker van zijn dat uw gift naar de projecten van de organisatie gaat. Zo dient u ten volle het algemeen belang.

De Stichting eist van haar leden dat ze een ethische code volgen die is opgesteld door de Association for Ethics in Fundraising (Vereniging voor ethiek in fondsenwerving).

Beneden vindt u de link voor een directe storting op de rekening. Donaties kunnen worden gedaan aan het FAD Amazone op de rekening van de Koning Boudewijnstichting:

IBAN : BE10 0000 0000 0404
BIC : GEBABEBB
Met gestructureerde mededeling 017/0470/00066

Als u onze non-profitorganisatie tot een van de begunstigden in uw testament wilt maken, gebruik dan de volgende informatie:

VZB Amazone 
Middaglijnstraat 10
1210 Brussel
Ondernemingsnummer: 0455.555.451

Scroll naar boven